Loading...

10 JEZIVIH Nostradamusovih predviđanja za 2017. tjeraju strah u kosti: Ovu europsku državu pogodiće najveća kriza ikada

Napadi, nesreće, prirodne katastrofe i ostale nepogode koje je Nostradamus predvudeo, uvek su, do sada, nažalost, ostvarene. Astrolog i verovatno najveći vizionar svih vremena, predvideo je veoma tešku 2017. Od ovih stvari bukvalno zastaje dah!

Iako veliki broj ljudi Nostradamusova predviđanja ne shvataju ozbiljno, do sada se više puta pokazalo kako su mnoga od njih itekako istinita i da se ostvaruju. Nostradamus je predvideo čak i napad na Kule bliznakinje u Njujorku.

Napadi, nesreće, prirodne katastrofe i ostale nepogode koje je Nostradamus predvudeo, uvek su, do sada, nažalost, ostvarene. Astrolog i verovatno najveći vizionar svih vremena, predvideo je veoma tešku 2017.

Od ovih stvari bukvalno zastaje dah:

1. Kina će postati nova supersila

2. Veliki zemljotres će potresti Kaliforniju

3. Pad supersile: SAD će postati zemlja puna problema, korupcije i nejednakosti. Postavlja se pitanje da li ova predviđanja imaju veze sa pobedom Donalda Trampa na predsedničkim izborima?

4. Smrt pape: Nostradamus je predvideo smrt vođe katoličke crkve u 2017. godini.

5. Italiju će zadesiti velika finansijska kriza

6. Latinska Amerika će imati više problema nego ikad: Još danas je registrovan veliki potres u Čileu, pitamo se, šta je sledeće?

7. Globalno zagrevanje će prouzrokovati ratove

8. Nuklearni holokaust će se dogoditi u 2017.

9. Solarna energija će “procvetati”: To je veoma lepa vest u moru mračnih predviđanja. Prema Nostradamusu, čovečanstvo će se okrenuti ka novom vidu proizvodnje energije i počeće da ga sve više upotrebljava kako bi spasli planetu.

10. Putovaćemo kroz vreme: ovo, bar za sada, ipak, nije moguće.

Comentários no Facebook