Loading...

BILO JE NESTVARNO LEPO: ISPOVEST HRVATICE KOJA JE PRVI PUT IMALA SEKS SA ŽENOM

Ovo iskustvo ću pamti celog života, bilo je nestvarno lepo i intenzivno, kazala je 39-godišnja žena iz Rijeke za “24sata.hr”, koja je iskusila seks sa drugom ženom prvi put u životu.

– Dogodilo se to sasvim slučajno. Nikad u životu nisam razmišljala o ženama na seksualni način, niti su me privlačile. Ali, kada sam videla nju na večeri kod prijatelja, nešto u meni se promenilo. Posmatrala sam tetovažu koja joj je provirivala ispod majice i osetila nalet vrućine, leptiriće u trbuhu. Trudila sam se ne gledati je toliko, ali nisam mogla odoleti, bila mi je neverovatno privlačna.

Ona je to, naravno, osetila i polako mi se približila tokom večeri. Malo pomalo žudnja u meni bila je sve veća, a videla sam da je i kod nje tako. Jednostavno smo kliknule. Odjednom više nisam gledala na nju kao na ženu, već kao na osobu koja me užasno privlači.

Kroz razgovor mi je otkrila da je lezbejka, da inače živi u Londonu i da trenutno nije u vezi. Osetila sam olakšanje, iako to nisam mogla sebi objasniti. Svi ti osećaji koji su se pojavili su me pomalo zbunjivali, ali dok sam je posmatrala, sve mi se u isto vreme činilo nekako normalnim.

Veče se približilo kraju i polako smo svi krenuli kućama. Nas dve smo odlučile uzeti zajedno taksi jer smo išle u istom smeru. Ali, umesto da odem svoj stan, završila sam u njenoj hotelskoj sobi, na čašici vina.

Sedile smo na kauču i pričale o svemu, i kao da nas je neka jaka sila gurala jednu prema drugoj. Poljubile smo se jednom, pa drugi put i polako krenule na put s kog više nije bilo povratka.

Vođenje ljubavi s njom bilo je vrlo senzualno, intenzivno, bez žurbe, nežno. Tako nešto nikada nisam osetila ni sa jednim muškarcem. Sunce je počelo provirivati kroz prozor, a nas dve smo još bile budne. Mene su preplavili osećaji, kao da se nalazim u raju.

Poželela sam da taj trenutak nikada ne prođe, bilo je jednostavno nestvarno lepo.

Nakon te noći smo se razišle i više se nikada nismo videle. No, i to se dogodilo nekako spontano, kao da baš tako treba biti, kao da nam je bilo suđeno da provedemo samo tu jednu, nezaboravnu noć zajedno.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Comentários no Facebook