Loading...

ERO*SKA ISPOVEST – Konačno razvaljena

Zovem se Ruška. Imam 49 godine i siromašno sek*ualno iskustvo. Nikada nisam bila neka riba koju su muškarci želeli. Pomalo ružnjikava i stidiljiva uvek sam privlačila neke nesretnike koji nisu mogli ništa drugo da upecaju pa su se lepili za mene. Doduše, imam dobro telo koje je poprilično očuvano. Kažu mi da sam zgodna, ali nedoje*ana sigurno jesam. Prvi se*s sam imala kao studentkinja sa nekim bezveznjakovićem koji je svr*io posle nekoliko uboda I nikada se više nije javio. Drugi put sam sam se kre*nula sa jednim Holanđaninom na letovanju u Grčkoj sa trideset godina. Treći put pre nekoliko godina sa jednim lokalnim alkosom koji je bio toliko pijan da mu se jedva digao. I to je bilo sve od mojih tu*anja, dok mi se nije dogodilo nešto što je raspalilo moju strast više nego išta.
Ove godine je moj sestrić Joca upisao fakultet u Beogradu. S obzirom da živim sama I da je on oduvek bio tetkino omiljeno dete prva tri meseca dok je čekao studenstki dom živeo je kod mene u Železniku. Joca je odrastao u lepog mladića. Zgodan, šarmantan, pričljiv, inteligentan. Imao je sve što bi trebalo da ima jedan normalan mladić. Nije mi nijednom palo na pamet da je postao muškarac dok nisam primetila jednog jutra kada je pošao u WC nabreklinu u njegovim ga*ama. Tada mi je postalo jasno da to više nije onaj mali Jocika i postideh se svojih misli.
Jedne večeri vratila sam se sa posla umorna. Joca je gledao neki film. Popili smo čaj i otišla sam da se tuširam. Skinula sam sve sa sebe I sela na wc šolju. Razmišljala sam o tome šta me sve čeka sutradan I u tom šetanju izgubljenog pogleda shvatih da je

ključaonica zamračena. Svetlo u hodniku je ostalo upaljeno ali je Jocino oko želelo da otkrije nešto što je zabranjeno i neuobičajeno. Shvatila sam da je tu I da nas dele samo vrata. Želeo je da me gleda g*lu. Želeo je da vidi svoju tetku u najintiminijim trenucima. Želeo je da vidi moju pi*u. Taj mali voajer je isti kao i ja. I sama sam kao klinka volela da virim kroz ključaonicu. Sećam se svog oca i svoje majke. Gledala sam ih jednom krišom kako vode ljubav. Špijunirala sam I svoju lepu sestru sa momcima. Sada mi se u vidu bumeranga vraća sestrićev skriveni pogled. To me je uzbudilo. Rešila sam da nastavim sa igrom. Ustala sam I ušla u kadu. Imao je dobar pogled. Pustila sam tuš i počala da se sapunjam. Od same pomisli da trenutno dr*a ku*ac spustila sam ruku na me*unožje I krenula sa mastu*bacijom. Bra**vice su mi se ukrutile I telo mi je podrhtavalo. Bila sam van sebe. Posle nekoliko minuta sam sv**ila I ispustila uzdah koji je izazvao neki lom u hodniku. Čula sam neko lupkanje. Joca je verovatno pobegao u sobu. Posle toga smo se ponašali sasvim normalno. Pravila sam se kao da ništa ne znam. Rešila sam da aktivno učestvujem u njegovoj voajerskoj igri. Koristila sam priliku da idem na tuširanje samo kada je Joca kod kuće. Bio je to jedan novi vid sek*ualnog oslobađanje I lečenja mojih sek*ualnih frustracija. Na granici inc*sta, ali još uvek bez suštinskog kontakta.
Sve jo trajalo mesec dana dok jedne večeri nisam poželela svog Jociku u sebi. Zvala sam gad a me izmasira. Skinula sam kućnu hačjinu i legla ne stomak. Bila sam u gaćicama I br**halteru. Primetila sam da je pocrveneo.

-Ajde, tetkino dete, leđa su mi se ukočila. Deder, protrljaj me malo.

Krenuo je da me masira. Sedeo je stidljivo kraj mene i rukama prelazio po leđima. Predložila sam mu da me zajaše jer će mu tako biti lakše. U tom momentu sam osetila da mu se digao jer mi je dodirivao butine I gu*ove. Okrenula sam se prema njemu. Pocrveneo je I spustio pogled. Pomazila sam ga po licu I rekla mu da se ne stidi. Sve je to normalno. Spustila sam mu ruku na na kur** i rekla mu da se skine. Počeli smo da se ljubimo strasno. Za par minuta bili smo skroz g*li. Zaskočio me je setrić I zavukao svoj mladalački k**ac u moju na*aljenu ču*avu pi*u željnu dobrog se**a čitav život. Tu*ali smo se celu noć bez prestanka. Isprobavali različite poze, lizali jedno drugo, gutala sam mu sp**mu, ljubila mu mošnice, lizala č*ar. Joca mi je uzvraćao tako što je želeo da uđe u svaku moju ru*u. Izgrizao mi je bra**vice na grudima, sisao kli**ris, jezik, uvo, nožne prste. Sv**avala sam kao nikada u životu. Bila sam njegova kobila a on moj pastuv. On je sada moj jedini ljubavnik. Viđamo se stalno i čuvamo našu tajnu.

ispovesti.com

Comentários no Facebook