Loading...

ISPOVEST DANA: NA MOJOJ MAMI SE REDAJU PO CIJELI DAN!

Znam da pričam o svojoj majci i da to možda nije lijepo, ali ja ne mogu šutjeti i negdje se moram izjadati jer ću puknuti kao kokica. Ona je takva otkada ju je tata napustio, kao da je sam vrag ušao u nju i da ni sama ne zna što radi, užasno se propila i dozvoljava si da bude redaljka. Opet ne mogu je gledati svaki dan takvu, pijanu i dnevno po njih pet, šest prođe po stanu i čujem ih što rade kada sam doma.

Iako sam pokušala sa njom razgovarati i dati joj do znanja da nije lijepo to što radi, nije mi uspjelo jer bih me ona samo vrijeđala i rekla ako mi ne odgovara neka idem kod oca ili van. D a je ona dovoljno stara da zna što radi i kako i da neka se ja ne petljam u to. Dobro možda je u pravu ali svejedno sramota me uopće izaći iz stana jer sam sigurna da to i susjedi znaju i ne želim da me povežu sa time da i ja sudjelujem u tome, što si oni vjerojatno i misle u svojim glavama.

Ne znam kako da je opametim ja iako bih ona trebala biti ta koja treba meni davati savjete i brinuti se o meni, želim joj nekako pomoći dok nije otišlo daleko i ne daj bože da dobije kakvu bolest, jer nikome od njih ne piše na čelu što ima ili nema. Ima li tko kakav savjet što da napravim?

Comentários no Facebook