Loading...

ISPOVEST DANA: Sestrina drugarica

Bila je srijeda veče ljetno doba izašao sam da prošetam po gradu jer mi je bilo dosadno supruga je otišla tog dana na more a ja sam ostao sam. Otišao sam do caffe u koji izlazim redovno i naručio pivo da se rashladim. Nakon nekog vremena pojavila se moja sestra s prijateljicama i vidjevši mene priđe i upozna me sa svojim prijateljicama i pita me što sam sam gdje mi je žena ja reko otišla je na more malo ranije a ja ču iduče sedmice.

Tako smo popili još koje piče i ja sam rekao da odo kuči da moram sutra na posao ali jedna drugarica njena mi reče da ostanem još malo pa ćemo svi zajedno kuči a u međuvremenu me pitala gdje stanujem ja sam joj rekao a ona kaže super i ja sam blizu pa možemo se vratit zajedno ne sluteči šta će se dalje dogoditi Pitao sam kako se zove. Rekla je Dragana na šta sam ja rekao da bi sad i trebali krenuti ako želiš da ideš sa mnom jer ja odo kuči a ona je rekla uredu. Malo mi je bilo neugodno jer je izgledala kao anđeo imala je figuru za poželit .

Dok smo išli pitao sam je imali momka na sta je ona rekla da ga nema i ne želi voli biti slobodna. Tako smo razgovarali i polako stigosmo do moje zgrade i pitao sam je jel ima još puno do svoje kuće na šta ona reče ne tu je blizu da ne treba da je pratim da može sama, ja u tom momentu neznam šta mi bi i pitao sam dali bi htjela do mene na piće ako želi na šta je ona pristala. I tako smo došli da do mene i ja sam je pitao Dragana šta piješ a ona mene šta nudim a ja sam nam donio vino i tako smo popili još po jednu.

Pitala me je gdje je kupatilo odeo sam je i pokazao a ja sam otišao da se raskomotim, u međuvremenu je izašla i vidjela kako se skidam i malo se iznenadila i rekla izvini nisam htjela da virim na šta sam ja rekao da je ok da se ne izvinjava i pitao imali šta da do sad nije vidjela na što se ona nasmijala. Rekao sam joj da je zgodna i s*xi na šta je rekla da se pali na mene već neko izvjesno vrijeme od kad me je sestra pokazala i rekla da sam ja njen brat na šta je ona rekla uhh kako je dobar, i dok je sve to govorila polako je prišla i sjela mi u krilo i počela me je ljubit na šta sam ja se samo prepustio nastaloj situaciji. Dragana je polako počela da mi diže majcu i da mi jezikom prelazi preko bra*avica i spuštajuči se prema mom ku*cu a ja sam onako blaženo ležao i stenjao govoreći mmmmm to mi radi.

Comentários no Facebook