Loading...

ISPOVEST – Imam komšinicu nimfomanku koja me terala me je da joj guram po tri prsta u međunožje (18+)

Oženio sam se prilično mlad (22), i sa ženom se doselio u Beograd sa istoka Srbije. Bavim se fizičkim poslovima da bismo preživeli, a žene kažu da sam prilično naočit i dobro građen. To je primetila i komšinica sa 7. sprata, dobrodržeća gospođa od 44 godine, razvedena. Prvi poziv na kafu dobio sam prilikom vožnje liftom, pa sam odlučio da prihvatim. Žena nije bila kod kuće. Reč po reč, srk po srk kafe, kada me je zapanjila pitanjem: “Šta misliš o seksu na brzaka?” Odgovorio sam joj da mi je to sasvim u redu, ali da se plašim da žena sazna.

– Nikada neće saznati, to ti obećavam. Što bih ja sebi pravila problem u životu? Živim ovde. Hoću samo žestoki seks, a rekla bih da si ti talentovan za to – obećala je, a zatim svukla majicu. Pred očima su mi sevnule lepe, blago opuštene grudi zrele žene. Krv je proključala. Uzeo sam je za ruku i poveo u spavaću sobu.

Međutim, nije bilo na brzaka. Ispostavilo se da je komšinica prava nimfomanka, vrlo dominantna u se*su. Terala me je da joj guram po tri prsta u međunožje, a sama se pripremala za ana*ni se*s, dok sam ja zadivljeno posmatrao (da ne ulazim u detalje, koristila je bebi ulje). Posle sat vremena sulude akcije skočio sam kao oparen iz kreveta i otišao kući. Imao sam taman toliko vremena da se istuširam pre nego što dođe žena. To je bilo pre dve godine. Čim ulovim malo vremena, ja pravac kod gospođe sa 7. sprata, pa kad krene perverzija, nema stajanja. I moja supruga je zadovoljna, jer se trudim da joj ugodim maksimalno kako ne bi posumnjala na moju paralelnu vezu. Svi srećni, svi zadovoljni. Samo da potraje…

Comentários no Facebook