Loading...

ISPOVEST: Moja mladja sestra i ja imamo zajednički laptop, ušao sam u istoriju i video da je ulazila na omegle sajt za dopisivanje i upoznavanje….

Moja mladja sestra i ja imamo zajednički laptop, ušao sam u istoriju i video da je ulazila na omegle sajt za dopisivanje i upoznavanje. Ona ima samo 13 godina i nije mi bilo jasno šta će to njoj ali te noći sam hteo i da proverim šta ona to zapravo radi. Ostao sam budan i oko 1 sat posle ponoći čujem njene korake kako odlazi u dnevnu i pali laptop. Dao sam joj malo vremena a onda sam ustao iz kreveta i krenuo ka dnevnoj kao po čašu vode. Ali nisam se ni usudio da zakoračim u dnevnoj kada sam kroz odškrinuta vrata ugledao nju kako se pred kamerom na

laptopu skida i izvodi striptiz. U sobi je bilo isključeno svetlo ali svetlost laptopa je bila jaka tako da sam mogao jasno da vidim i nju i jednog starijeg čikicu kako je preko kamere gleda i d*ka ku*ac. Nisam ni znao da mi je sestra tako zgodna i pritisak mi je bio sve jači u boksericama. Izvadio sam telefon i krenuo da je snimam, ona je nakon striptiza krenula da se samozadovoljava, nisam se mnogo zadržavao da me ne bi primetila, otišao sam u svoju sobu i gledajući taj snimak izd*kao sam i ja. Sutradan sam se osećao loše što sam tako postupio i onda sam to veče isto ostao budan ali sam ovaj put i roditelje obavestio, prebili su je i zabranili joj da izlazi i ukinuli su joj džeparac. Nadam se da će je to naučiti pameti.

Comentários no Facebook