Loading...

JEZIVA ISPOVIJEST DEVOJKE IZ REGIONA: “Stavio mi je vegetu u džep, izvadio p*nis”

Deset godina je majka V.N. (50) iz sela Svibovec nedaleko od Varaždina prisiljavala svoje dve ćerke na seksualne odnose s odraslim muškarcima.

Prvu ćerku u svet prostitucije uvela je kada je devojčica imala samo 13, a druga nepunih 14 godina. One su danas punoletne devojke, a jedna od njih nije mogla da oprosti maci pa je rešila da je prijavi policiji.

Šokirani policajci pronašli i uhapsili majku i deset muškaraca koji su godinama bili česti “gosti” u prljavim krevetima siromašnih devojčica.

– Ostala sam potpuno prazna. Iščupali su život iz mene – počela je monstruoznu životnu priču devojka(24). Nju i njenu mlađu sestru, majka iz pakla podvodila je punih deset godina.

– Prvi put me je poslala muškarcu kad sam bila osmi razred. Bila sam dete i nisam znala ni kuda idem, ni šta treba da radim. Rekla mi je da mu tražim vegetu, što sam i uradila. Monstrum nije oklevao ni sekund. Stavio mi je malo vegete u džep, a onda krenuo to da naplati. Zaključao me je u sobu i počeo da me skida. Molila sam ga da prestane, ali on je izvadio penis i silovao me. Obukla sam se i pobegla biciklom kući – jecala je.

Tada joj je otac još bio živ. Htela je sve da mu ispriča, ali majka ju je uverila da ćuti. Počeo je pakao njenog života. Morala je da ide kod istog komšije, da ima seksualne odnose sa njim, a zauzvrat im je on davao vino. Sve što je dobijala morala je da preda majci.

Jednog dana došao je muškarac koji je devojčicu uveo u svoj automobil i odvezao u neko grmlje blizu hidroelektrane. Spustio je sedište i prisilio je na seks. Dao joj je novac. Sedeće godine majka ju je poslala kod trećeg muškarca, koji ju je iskoristio. Dao joj je zamrznuto pile koje je predala majci. Išla je kod njega kući redovno kako bi mu pružala seksualne usluge, a za to je dobijala i novac.

Rodila je troje dece, a nije znala ko im je otac!

Comentários no Facebook