Loading...

KRAJ SARADNJE? Karleuša OPLELA po Saši: Popoviću, MATORA SELJAČINO, čim si došao do love odmah si… –

U “Zvezdama Granda” sve pršti. Jelena Karleuša se pobrinula da ni prošlonedeljna emisija “Zvezde Granda” ne prođe bez provokacija i žestoko udarila na direktora “Granda”, Sašu Popovića. Toliko žestoko da su se mnogi na društvenim mrežama zapitali da li je reč o prekidu saradnje.

Ona je na početku poručila Popoviću da je čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje. Poručila mu je da je matora seljačina, a nije štedela ni Acu Lukasa koji joj je žestoko uzvratio. Nakon što je Karleuša pohvalila talenat jedne takmičarke, osula je paljbu na njen stajling. Popović je stao u odbranu kandidatkinje, što se nije dopalo Karleuši, koja je počela da vređa direktora “Granda”.

– Prvo, matori ste, drugo – seljaci ste! Nemate veze s modom. Ti znaš samo za Filipa Plejna – besno je rekla pevačica i nastavila:

– Ovi novokomponovani modni ljudi misle da treba samo da piše Plejn.

Lukas se tada priključio Popoviću, poručivši Jeleni da izgleda kao ćurka.

ACA LUKAS: Marija šapuće Jeleni kad je falš

Tokom emisije, najviše prozivki JK je primila od Lukasa. Njihovo prepucavanje počelo je kad je Aca udario na Jelenin sluh.

– Simptomatično je što Jelena uvek provali kad je falš, mora da ti Marija šapuće – prozvao ju je Lukas, a ona mu je odgovorila:
– Ustani, Aco, kad pričaš sa mnom. A da, ustao si, izvini. Oh, vi kratkonogi muškarci sa stomakom kao u sedmom mesecu

Poslednji put sam ovu tvoju kreaciju video kad je moja keva spremala ćurku za Novu godinu – u šali je rekao Lukas kritikujući Jelenu, koja je nosila metalik srebrni mantil i čizme u istoj boji.

Ona mu nije ostala dužna.

– Čim ste došli do love, kupili ste odeću “Filip Plejn” i sad mislite da ste stručnjaci

Popović joj je poručio da se ona nije bila ni rodila kad je on nosio brendirane stvari, a pevačica je pokušala da ga ponizi, rekavši mu da je tada nosio garderobu domaće proizvodnje.

– Tada si bio u odeći iz “Prvog maja” iz Pirota – rekla mu je JK.

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Čizma JK kao Lukasov kondom

JK je svoju providnu čizmu dala Lukasu, s kojim će snimiti duet.

– Izvoli, srce, to će ti doći otprilike do struka, a možda i do ramena – rekla mu je JK, a Šerifovićka se nadovezala:

– A može da ti posluži i kao kondom!

Comentários no Facebook