Loading...

KRATKA ERO*SKA ISPOVEST – Pica u lokalu plaćamo našim pi*kama

Zdravo, imam 17 godina i za ovu pricu ipak moram da opisem kako akteri izgledaju. Moja sestra, ona sada ima 22 godine, ima dugu braon kosu, velike cvrste trojke od si*a, ravan stomak i trcavo du*e. Sestra je skoro ugradila botoks u usta ali joj lepo stoji, kada se ova prica desavala jos ih nije imala ali je i tada bila jako lepa devojka, zvanicno je najbolja pu*acica u skoli. Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise ali zato imam savrseno trcavo du*e koje veoma volim da pokazujem. Ovo se desilo pre oko 2 godine. Posto je bio petak odlucile smo da idemo do mene da se napijemo pa da posle idemo u neki klub na Adi. Ja sam nosila moj omiljeni sorcic koji mi je do pola uzalio u gu*u a drugarica Masa je bila u nekoj suknjici gde su joj se tangice videle kako god se okrene. Milena je vec nekoliko puta rekla kako bi Masi vrlo rado, citiram, “polizala pi*ku kao Lesi”. Danas je bila dodatno na**ljena jer smo je ocigledno nas dve prekinule u masturbaciji. Izasla je iz svoje sobe u peskiru i pozdravila nas, lupkajuci Masu po gu*i. Ponudila sam da sipam malo vodke i sve smo sele u dnevnu sobu. Vec posle par casica Milena je pocela pricu o svojim frajerima i ku**inama koje je p**ila gde se Masa nasla kao ri*a u vodi. Mislim da su cak dosle do zakljucka da su p**ile istim likovima. Masa se na**lila od price i pocela da premesta noge dok se Milena premestila do nje.

Dok sam ja palila cigaru Milena je predlozila Masi da joj pokaze svoje slike u sobi. Kada sam ustala da krenem sa njima sestra me je spustila i rekla “Ne Taco, ovo je privatan razgovor izmedju profesionalaca”, grohotom se nasmejala. Proslo je nekih 3 minuta pre nego sto se cuo prvi glasan Masin uzdah koji je znacio da je jezikom udarena po kli**risu. Ja sam odlucila da necu prisluskivati le**arenje pa sam upalila TV na neku glupu seriju i zavukla ruku u gacice da primirim vec pripitu ri*icu. U tom trenutku se zaculo zvono na vratima. Ja sam se smrzla jer sam pomislila da ce doci keva i da ce saznati da joj cerka “ka*a” maloletnicu. Na moju srecu to je bio Luka, Masin decko sa kim je bila vec dve nedelje. “Trazim Maxy, rekli su mi da je kod tebe”. “Jeste Luka…” Morala sam nesto da smislim, brzo. “Masa je sa mojom sestrom, spremaju se za zurku”, nije znao da je za njih dve zurka vec pocela. Ponudila sam ga pivom a on je seo u dnevnu sobu. Nadala sam se da su ovima puna usta klit**isa pa da nece biti buke iz sobe, prevarila sam se. Ni tri sekunde posto je luka seo cuo se glasan Masin krik uz jedno karakteristicno “To!”. Luka se unezverio i krenuo da se pumpa jer je mislio da mu neko pumpa devojku, nije nista rekao.

U tom trenutku se cula Milena, “Srci tu picu ribo, najjaca si mala”. Luka je seo. Nije znao gde je. Videla sam da je shvatio sta se desava i sada mu je kurac bio krut kao kamen sto se lepo videlo preko sorca. Odlucila sam da preuzmem nesto po tom pitanju. Krisom sam izvukla tange da mi vire iz sorca i prevalila se preko fotelje, kao da uzmem paklu cigara. Luka mi je gledao u d**e dok se uhvatio za ku**c. “Jel ti treba pomoc?”, pitala sam dok sam se oblizivala. Kleknula sam ispred njega dok je on samo bledo gledao u moje lice medju njegovim nogama. Spustila sam mu sorc i izvukla jedan simpatican komad mesa. Pljunula sam na gla**c i zaglavila ga u grlo dok sam jezikom tukla po donjoj zili. Luka je krenuo sve jace da dahce a iz druge sobe se sve glasnije culo Milenino orgazmicko stenjanje. Znala sam da ce ove dve uskoro zavrsiti pa sam pocela da pu**m jace, cuclajuci gl*vic pri svakom vadjenju iz usta. Izbacila sam du** i pokazala mu da me lupi po njemu. K**a mu je pulsirala sto je znacilo nadolazecu eksploziju. Dr**la sam k**u sa obe ruke i sisala gla*ic iz sve snage kada sam osetila nalete sp**me u ustima. Iako mi je bukvalno napunio usta spe**om uspela sam sve da progutam bez da ista prospem. Oblizala sam mu ku**c i vratila u sorc. “Nadam se da si zadovoljan gostoprimstvom?” pitala sam dok sam ispijala jos vodke. On je samo nemo blenuo. Masa je izsla iz sobe samo u tangama, Luka ju je sludjen gledao. “Jel sam ti rekla da me zoves na fon, ti me nikada ne zoves. Ajde pali moramo da se spremamo pa dodji na Adu veceras” Masa je bukvalno isterala Luku koji je samo kao zombi izasao iz kuce. To vece je Luka gu**o Masu na Adi ali ne pre nego sto je ona pop**ila gazdi lokala. Zvanicno iz osvete Luki, nezvanicno jer voli da se je*e u usta a ne voli da placa pica. Milena se od tada par puta li**la sa Masom, cak sam jednom bila i prisutna. U medjuvremenu se pot**ala i sa Masinim bratom i caletom ali to nisam videla pa ne mogu da kazem kako je bilo. Masa posle nekoliko dana raskinula sa Lukom ali je zato nastavila da balavi ku**eve cak smo u vise navrata p**ile u tandemu. Posle raskida sa Masom o Luki nisam mnogo cula. Milena mi je rekla da je dolazio da me trazi ali da se zadovoljio Mileninim rucnim radom i da je otisao. Poslednje gde sam cula o njemu je kada je izasao snimak kako njegova keva, inace profesorka, pusi jednom nasem starijem ortaku.

Comentários no Facebook