Loading...

Muž se napio kao po običaju, a mene zasvrbela pi*ka. Bila je noć. Meni dosadio “plastični”, poželela sam nešto realnije.

Muž se napio kao po običaju, a mene zasvrbela pi*ka. Bila je noć. Meni dosadio dildo, poželela sam nešto realnije. Javim se jednom momku, upoznali se, krenuli da se dopisujem jedno s drugim i dogovaramo se za prvi se*s. Nisam dopuštala, molio me svim silama i na kraju pristanem. Dogovorimo se za se*s u pola dana. Možda baš bude savršeno. Došla sam u grad oko podne, došao je po mene motorom i ravno smo otišli u njegovu kuću. Bili smo sami. Na usnama sam imala tamni ruž koji mu je jako privukao pažnju. Iako sam sitnije građe, moje du*e se isticalo u bijelim dubokim hlačama a grudi u crnoj majici. Sjela sam na bijelu fotelju i lagano zapalila cigaretu. Gledajući u mene on uradi isto.

Vukla sam najveće dimove što sam ikad mogla i skupila hrabrosti za predigru. Ispušili smo cigaretu, prišla sam mu i sjela u krilo okrenuta prema njemu, on me uhvatio za dugu ispeglanu smeđu kosu i počeo ljubiti moj vrat. Ustali smo, skinuo mi je majicu i ljubeći me vodio do sobe. Svaki njegov uzdah na mome uhu me još više pa*io i jedva sam čekala što će se dalje dogoditi. Ušli smo u sobu i lagano me bacio na krevet, mislila sam evo najromantičnijeg se**a. Svukao mi bijele hlače i ostala sam u bijelom brusu i bijelim calvin klein tan*icama. Dodirivao mi je pi*ku rukama preko tangica ljubeći me po vratu i govoreći: Želim te! Zatim me ugrizao za si*u i vrhom jezika počeo da me li*e od brusa sve do ruba tangica.

Onda ih je svukao i jako, ali savršeno počeo da mi li*e pi*ku. Uzdisala sam i hvatala se za si*e skidajući brus sa sebe polako. Imala sam osjećaj da ću uništiti svu bijelu posteljinu kada svr*im. Lizao me i prstačio oko 5 minuta, svr***a sam i sve je to očistio jezikom što me opet na*alilo. Svukla sam mu bokserice i počela mu pu**ti ku*ac dok me prstačio. Govorio mi je: gutaj ga, gutaj. Na kraju mi je svr*io u usta, ja sam ga očistila, nabacio je kondom na ku**c, pokvasila sam ga i počeo da me je*e. Počeo je lagano i na kraju je počeo da me oštro je*e. Govorila sam mu: jače, jače. Kada ga je gurnuo do kraja ipustila sam iz sebe očaravajući zvuk. Mijenjali smo poze i na kraju je sv***o po mom trbuhu. Razmazala sam lagano spe**u po sebi i svr**la sam i ja. Onda mi je nabio ku**c u du*e vrištala sam i od boli i od užitka.

Ljubio mi je grudi i pitao me da li želim još jednom. Rekla sam da želim i 3. put. Tada smo koristili jednu po*u i izje**o me koliko je snage imao. Nisam svr**la ja ali jest on nakon dužeg vremena meni u usta. Progutala sam, olizala mu ku*ac i lagano obukla brus, tangice, otišla po cigarete, sjela mu na k**ac i zapalila dok me on gledao sa oduševljenjem. Se*s smo ponovili još 6 puta i na kraju smo se razišli. Bila je dobra avantura.

Comentários no Facebook