Loading...

Na novogodišnjim žurkama u Beogradu bogataši imaju s*ks, a ja dobijem ozbiljnu lovu

Ona ne razmišlja dan pred doček Nove s kim će, kuda i kako. Ima 23 godine, kaže da se zove Tijana i da je rođena Dorćolka. Striptizom je počela da se bavi preko najboljeg druga Srkija koji je, evo već treću godinu, u Frankfurtu.

Ove devojke koje, praveći društvo biznismenima zarađuju ogroman novac kažu da oni često ne žele samo seks i da im basnoslovne honorare ostavljaju i za usluge drugačijeg tipa . I Natalija se bavi najstarijim zanatom, a kako sve to izgleda za praznike i zašto za Božić ne uzima novac za svoje usluge .Da krenemo od onih pristojnih žurki, koje se odvijaju u kostimima od tri soma, pod maskama kakve ko uspe da izbunari u novogodišnjim onlajn prodavnicama.

Nema, bre, nekog naročitog seksa. Ne da ja znam. A, ja sam na takvim žurkama uglavnom odrađivala svoje, obično na nekom improvizovanom podijumu u velikom salonu, tako da pravo da vam kažem, i ne znam šta se tačno odvijalo po spavaćim sobama na spratu. Zbog sitne love na ovima me niko ne pipa! Mogu da gledaju u paru kol’ko oće, ali nema zezanja za soma evra.

Obično odem do jedan, a da li oni posle toga podivljaju ne znam. Organizuju ih sinovi sitnih kriminalaca koji će jednom postati face, samo se još ne zna kad… To su ti one vikendice nadomak Beograda s lavovima na kapiji. Cirka se jeftini alkohol i klopa klasična seljačka klopa – počinje priču ova devojka.

Ne bave se samo devojke ovim zanatom. Ova dva muškarca su neverovatno uspešna u zadovoljavanju žena a nećete poverovati koliko novca im to donosi. , a ispovest konobarice koja radi u striptiz klubu i koja ima pogled na dešavanja “sa strane”

Comentários no Facebook