Loading...

Ova devojka je toliko lepa da su joj roditelji zabranili da napušta kuću i viđa se sa muškarcima

Svet može biti opasno mesto, pogotovo za devojke, ali čini se da su roditelji ove Ruskinje otišli predaleko kada je njena zaštita u pitanju
Anđelika Kenova gotovo da nikada nije napustila svoj dom, a kada se to desi, uvek je u pratnji nekoliko telohranitelja jer je navodno toliko prelepa da njeni roditelji moraju da je štite na taj način.

Ako je malo bolje pogledate, primetićete da izgleda kao prava Barbika.“Dok sam odrastala, roditelji su me podizali kao pravu princezu i nikada me nisu puštali napolje, da izlazim sa drugim dečacima i zbog toga nisam imala iskustva koja su imale druge devojke. Zato sada nisam u stanju da vodim normalan život, ja sam poput lutke. Još dok sam bila devojčica roditelji su od mene pravili Barbiku i zato mi je drago što me ljudi tako doživljavaju. Barbika je idol devojkama širom sveta”, priča Anđelika.

Ona takođe tvrdi da nije hirurškim putem menjala svoje telo i da je svaki delić nje potpuno prirodan. Anđelika se nada da će jednog dana napokon uspeti da napusti staklenu palatu u kojoj trenutno živi i započne saopstvnei život.

Comentários no Facebook