Loading...

Prijala mi svekarova masaža …

Trudna sam ali muž je jako odsutan od kuće, stalno radi a ja ostajem kući i svekar mi pravi društvo. Počelo mi prijati kada bi mi svekar mazio moj trudnički stomak, kada bi mi masirao ledja ili noge, zaista se brine za mene.

Jednom se tako nisam mogla obrijati “dole” a muž je kao po običaju bio na poslu pa sam zamolila svekra da to uradi umesto mene. Moram da napomenem da mi je bilo jako neprijatno ali šta da sutra treba da bude porodjaj a meni šuma dole, ne može da se vidi bebina glava kad izlazi. On je pristao sasvim pristojno i krenuo mi ju je brijati, bila sam oduševljena koliko je to dobar osećaj kad mi neko radi to i eto desilo se da sam se napalila što je on naravno osetio. Zavukao mi je prvo jedan prst i jako mi je prijalo, svo vreme nisam se usudila da otvorim oči i zamišljala sam svog muža da mi to radi.

Onda me je i povukao ka sebi i osetila sam nešto veće, tvrdje i deblje od prsta. Radio je to polako i stvarno je bio fenomenalan osećaj, doživela sam nekoliko org*zma. Od tad sam počela da razmišljam svrhu mog braka sa mužem kad je on stalno odsutan i ne može da mi pruži ono što svekar može, ali svakako to će ostati naša tajna inače pukla bi bruka da neko sazna

Comentários no Facebook