Loading...

Prštala sam za novu godinu

Trebala sa čekati Novu godinu kući sa mužem i sa našom decom ali muža je zvao šef na poslu i rekao mu da mora raditi tu noć jer ne želi da bude u novčanom gubitku. Kako se ne bih smarala, to veče sam se dopisivala sa komšijom koji je neoženjen i u ponoć smo svi skupa izašli napolje, gledali smo vatromet, moja deca su bacala petarde i vrištala od sreće.

Nakon toga sam pozvala komšijuda svrati kod mene na čaj, pristao je i ja sam decu stavila u krevet da spavaju a u dnevnom boravku smo ćaskali komšija i ja uz topli čaj. Ruku je spustio na moje koleno i ja nisam reagovala, a onda se nagnuo ka meni i ljubio me je po vratu, grizla me je savest zbog muža ali tako sam želela da budem poje*ana to veče.

Umesto muža, komšija me je odradio sa svojim prilično debelom alatkom, ali čim je posao bio gotov ja sam ga oterala kući, sve pospremila, obrisala poruke i otišla se tuširati da kad muž dodje ništa ne posumnja. A za svaki slučaj kada je došao ujutru sa posla ja sam njega naskočila da vidi da imam potrebu i rekla mu kako mi je falio celu noć

Comentários no Facebook