Loading...

REVOLUCIJA AN*LNOG: Poza koja donosi mnogo uživanja, bez boli

Vjerojatno već znate da igra u stražnjem dvorištu može biti jako zabavna, ali izbjegavate ju jer je istovremeno i vrlo bolna, pogotovo ako ste analni seks isprobali samo u pozi doggy style.

Vjerovali ili ne, doggy style nije jedina opcija za analni seks, a seksologinja i stručnjakinja za veze dr. Carlen Costapreporučuje vam najbolju od svih – tzv. matterhorn.

Ovaj položaj garantira vam maksimalni užitak uz minimalno boli. Partnerica na taj način može kontrolirati tempo, kut i dubinu penetracije, a ujedno olakšava i pristup klitorisu.

Samo i isključivo užitak
Za izvođenje ove poze nije potrebno mnogo truda: treba vam samo površina na koju se možete osloniti kako bi vaše tijelo bilo uzdignuto pod 45 stupnjeva. Raširite noge malo više od širine kukova i dopustite partneru da uđe u vas odostraga.

seks-straga-par-ljubav

Ako se osjećate prevareno i mislite da je ova poza ista kao doggy style – u krivu ste. Između ovih dvaju položaja postoji velika razlika, a ona se mjeri kutomjerom. Naime, pod ovim kutem mnogo vam je lakše kontrolirati penetraciju. Vaš partner neka bude miran, a vi se pomičite naprijed-nazad. Drugim riječima, upravljač je u vašim rukama.

Koristite dovoljno lubrikanta i komunicirajte s partnerom i postat ćete ovisni o ana*nom se*su.

Comentários no Facebook