Loading...

SMETAJU JOJ SRPSKE ČOKOLADICE, A LIČI NA NAŠU STARLETU: Sećate li se kako je Srpkinja sa najvećim gr*dima odbrusila Kolindi? (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska predsednica od kada je preuzela funkciju kontantno privlači pažnju medija, i pozitivnu i negativnu, ali većinom zbog svojih nesmotrenih izjava
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ponovo je dospela u centar pažnje medija iz regiona kada je pre neki dan u Duborvniku na “Dan branitelja” deci podelila čokoladice srpskog proizvođača, da bi se dan kasnije izvinila zbog tog čina. Ovo nije prvi put da Grabar Kitarović dovode u vezu sa nečim sprskim.
Naime, prošle godine portal iz Paname “Critica.com.pa” pomešao je predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović sa poznatom starletom srpskog porekla Koko Ti. Portal je tekst ilustrovao fotografijama sa plaže na kojima se nalazi nekadašnja striptizeta.

Sajt je naveo da su se na plaži svi okretali za predsednicom Hrvatske, koja je na sebi imala mini bikini, kao i da su njene velike grudi došle do izražaja. Hrvatska predsednica se tada nije oglasila povodom njenog poređanja sa Koko Ti, što bi mogli slobodno da protumačimo da joj je možda godilo poređenje sa poznatom Srpkinjom.

Ali, u oktobru ove godine bila je gošća emisije “Žene u politici”, u kojoj je otkrila s kakvim se poblemima nosila kao žena u politici.

– Kada guglam svoje ime vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osećam kao objekat. To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta – požalila se Kolinda.

aleksandar-vucic-kolinda-grabar-kitarovic-5-768x506

Ubrzo se na snimku pojavila i sama Kolindina dvojnica. Koko Ti Ostin, supruga poznatog glumca i repera Ajs Tija, takođe nije bila oduševljena poređenjem sa Kolindom.

– Ja nisam predsednica Hrvatske. Iskreno, ne mogu više da branim njenu politiku smanjenja deficita, ne znam šta da mislim o tome – rekla je bujna Koko, koja često ističe svoje srpsko poreklo.

Comentários no Facebook