Loading...

Smršala 75 kilograma i transformirala tijelo: Bila sam slon u sobi

Makaroni sa sirom i masni burgeri bili su omiljena jela 42-godišnje Danyeil Dani Durrant koja priznaje da je nekada tri puta dnevno konzumirala brzu hranu. Prvu dijetu isprobala je kada je imala samo 10 godina. Njena majka tada je vodila svoju borbu s kilogramima, a Dani danas shvaća da je loš odnos prema hrani naslijedila upravo od nje.

Zajedno s mamom krenula je na dijetu koja se sastojala samo od povrtne supe, jednog krastavca i komadića sira koji bi jela tri puta dnevno.

– Sjećam se da sam bila toliko gladna da bih krišom unosila hranu u kuću. Tada je počela moja nezdrava veza s hranom, ispričala je za magazin Prevention. Svaki put kada sam išla na dijetu, a to je bilo često, provela bih cijeli vikend konzumirajući zabranjenu hranu i vjerovatno nakupila još 3 do 5 kilograma prije nego sam uopće započela s mršavljenjem. Isprobala sam sve – tablete, šejkove, injekcije, gladovanje. Preživljavala sam na 600 kalorija dnevno 6 mjeseci. Svaki put izgubila bih 20 do 30 kilograma, prestala s dijetom i vratila svaki kilogram, rekla je Dani o svojim iskustvima s dijetama. FOTO POGLEDAJ OVDJE!

Comentários no Facebook