Loading...

ZAVISNA OD S….: Previše sam napaljena da bih radila! (FOTO)

Laura Voker (21) iz Velike Britanije zavisna je od seksa, najmanje sedam puta dnevno ima orgazam koji je, kako kaže, oslobađa od stresa.

– Stalno mislim o seksu, pokušala sam da radim i u kafiću i na benzinskoj pumpi, ali sve vreme sam bila opsednuta razmišljanjem o seksu i zato sam pravila greške na poslu – kaže Laura, koja je nevinost izgubila sa 14 godina.

– Moji roditelji su jako religiozni i s njima nikada nisam razgovarala o seksu. Imala sam i duže i kraće veze. Lepo mi je na početku kada je seks baš čest, ali ubrzo mi postane dosadno nakon nekoliko meseci kada seks postane ređi. I poslednjeg dečka sam ostavila jer nije mogao da isprati “moj ritam” – kaže Laura i dodaje da često koristi i seksualne igračke.

– Htela sam da budem mehaničar, ali zbog problema sa kičmom nisam mogla. Pokušala sam da radim i kao konobarica, ali nije išlo, sad sam bez posla. Ponekad testiram seksualne igračke, ali to niko ne plaća – rekla je Laura.

Kako ističe, Laura je svesna svojih nekontrolisanih nagona i u narednom periodu planira da ode kod lekara.

– Moji su nagoni van kontrole. Što se muškaraca tiče, htela bih da nađem nekoga ko može da me prati, za sada su seksualne igračke sve što mi treba – rekla je Laura.

Comentários no Facebook